SY- OCH TYGGALLERI - se fina kundbilder

Se även exempel på sömnadsuppdrag som Galant Plast utfört. Besök oss gärna direkt på Facebook eller Instagram. Gilla, kommentera och dela, det uppskattar vi mycket.

Tyger

I vår tygbutik hittar du ett brett utbud av tyger med olika färger, mönster, textur och fabrikat. Kontakta oss om du letar efter något speciellt, vi har det mesta.

Gardiner

Galant Plast har lång erfarenhet av att tillverka gardiner. Vi levererar alltid snyggt resultat och högklassig kvalitet.

Skumplast

Söker du produkter i skumplast som håller hög kvalitet? Galant Plast bearbetar måttbeställd skumplast efter önskemål till privatpersoner och företag.

Syateljé

Välkommen in till vår syateljé i Göteborg. Vi har allt från tyger, skumplast och gardiner till sytillbehör och konstläder. Välkommen till Galant Plast!

Båtdynor

Galant Plast har tillverkat båtdynor och husvagnsdynor sedan 1960-talet, och har lång erfarenhet av att få ett snyggt resultat och högklassig kvalitet.

Balkongskydd

Vi tillverkat måttanpassade banlkongskydd i Göteborg. Skydda din balkong mot insyn, sol och vind.

Sänggavlar

 Leftar du efter den perfekta sänggaveln? Vi skräddarsyr sänggavlar i valfri färg och form. Vill du ha mer information så hittar du det här.

Konstläder

Vi lagerför ett stort sortiment av konstläder, galon, vinyl och fuskläder från välkända varumärken. Vill du ha mer information så hittar du det här.

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT TILLVERKA SKRÄDDARSYDD SKUMPLAST, DYNOR, MADRASSER, GARDINER EFTER EGNA MÅTT OCH ÖNSKEMÅL.

Många projekt och utrymmer har specialmått, lämna info om funktion, utrymme, dämpning och material så hjälper vi dig. Vi har erfarenheten och din sömmerska!