Välkommen till vår syateljé i Göteborg | EST 1947

Galant Plast är en syateljé i Göteborg med lång erfarenhet av skumplast, tyger och sömnad.

Vi hjälper företag och privatpersoner att sy gardiner, båtdynor, balkongskydd, dynor till stolar och soffor till hemmet och offentlig miljö. Vi skär skumplast och syr efter dina önskemål som kund, i specialstorlekar och gör designlösningar. Vårt stora tygsortiment inkluderar galon/konstläder och tyger, där vi också har möjlighet att sy i kundens egna tyg.

Till våra vanliga produkter

Tyger i vår syateljé

Gemensamt för våra produkter är att de håller hög kvalitet och rimliga priser. Vi försöker att så mycket som möjligt av våra tyger ska komma från europa, för att främja kortare leveranssträckor och minskad miljöpåverkan. Dessutom är all vår skumplast skummad i Sverige! Vi väljer endast ut de bästa tygerna från leverantörer vi litar på, för att våra kunder ska få marknadens bästa utbud. Från gardintyger till sytillbehör ser vi till att allt håller högsta kvalitet!

Syateljé med hög servicenivå

Den höga kvaliteten inom företaget gäller inte bara för våra produkter, utan även för vår servicenivå. När du kommer in till butiken i Göteborg kan du alltid lita på att du får prata med en kunnig och erfaren sömnadsexpert. Vi erbjuder skräddarsydd personlig service anpassad efter just dina behov och önskemål. För oss står kunden alltid i centrum och vårt mål är att göra våra kunder nöjda - varje gång.

Syateljé med lång erfarenhet

Vår personal har lång erfarenhet inom branschen. Under åren som vi har jobbat med skumplast, tyger, gardintyger och sömnad har vi samlat på oss värdefull kunskap och expertis som vi har med oss vid varje nytt möte med våra kunder. Det gör att du alltid kan lita på att du får hjälp från någon som vet vad de talar om. Fråga oss gärna om det är något speciellt du är ute efter, eller om du vill ha råd och tips om hur du bäst kommer igång med ditt syprojekt.

HAR DU EN FRÅGA TILL OSS ? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER & E-POST SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer & mailadress så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Galant Plast att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Företagsinfo

Vi har ett brett sortiment av tyger, vilket gör oss till det självklara valet om du är på jakt efter tyg eller skumgummi i Göteborg. Hos oss kan du hitta hemtextil, dynor, madrasser och sytillbehör. Vi har lösningar för dig som privatperson, vi hjälper dig med produkter för din båt eller husbil / husvagn. Vi har även lösningar för företag, skola, restaurang, teater, filmbolag, offentlig miljö eller äldreboende. Våra kompetenta och erfarna medarbetare hjälper dig hitta rätt produkt utifrån dina behov, önskemål och förutsättningar.

Adress

Galant Plast AB
Odinsplatsen 2
411 02 Göteborg

Vägbeskrivning

Kontakt

Telefon: 031-15 28 16

E-post: kontakt

 

Org.nr: 556366-2823

Sociala medier

Öppettider Syateljé & Tygaffär

Mån - Fre 09:00 - 18:00

Lör 10:00 - 14:00

Sön Stängt

Lördag 23/9 stäng