Välkommen till vår syateljé i Göteborg | EST 1947

Galant Plast är en syateljé i Göteborg med lång erfarenhet av skumplast, tyger och sömnad.

Vi hjälper företag och privatpersoner att sy gardiner, båtdynor, balkongskydd, dynor till stolar och soffor till hemmet och offentlig miljö. Vi skär skumplast och syr efter dina önskemål som kund, i specialstorlekar och gör designlösningar. Vårt stora tygsortiment inkluderar galon/konstläder och tyger, där vi också har möjlighet att sy i kundens egna tyg.

Till våra vanliga produkter

Tyger i vår syateljé

Gemensamt för våra produkter är att de håller hög kvalitet och rimliga priser. Vi försöker att så mycket som möjligt av våra tyger ska komma från europa, för att främja kortare leveranssträckor och minskad miljöpåverkan. Dessutom är all vår skumplast skummad i Sverige! Vi väljer endast ut de bästa tygerna från leverantörer vi litar på, för att våra kunder ska få marknadens bästa utbud. Från gardintyger till sytillbehör ser vi till att allt håller högsta kvalitet!

Syateljé med hög servicenivå

Den höga kvaliteten inom företaget gäller inte bara för våra produkter, utan även för vår servicenivå. När du kommer in till butiken i Göteborg kan du alltid lita på att du får prata med en kunnig och erfaren sömnadsexpert. Vi erbjuder skräddarsydd personlig service anpassad efter just dina behov och önskemål. För oss står kunden alltid i centrum och vårt mål är att göra våra kunder nöjda - varje gång.

Syateljé med lång erfarenhet

Vår personal har lång erfarenhet inom branschen. Under åren som vi har jobbat med skumplast, tyger, gardintyger och sömnad har vi samlat på oss värdefull kunskap och expertis som vi har med oss vid varje nytt möte med våra kunder. Det gör att du alltid kan lita på att du får hjälp från någon som vet vad de talar om. Fråga oss gärna om det är något speciellt du är ute efter, eller om du vill ha råd och tips om hur du bäst kommer igång med ditt syprojekt.

Sömmerska i Göteborg syr efter dina önskemål

Som du förstått så riktar vi oss inte mot dig som önskar en sömmerska för dina kläder. Men du kanske letar efter en sömmerska som syr i ett brett utbud av produkter. Det kan handla om gardinlängder, draperier, hissgardiner, kuddar, plymåer, överkast, dukar och lampskärmar. Vare sig det gäller ändringssömnad, nysömnad, omklädning eller andra önskemål, ser vi till att med högsta service göra dig nöjd! Kontakta oss idag för att få hjälp. 

 

Kontakta oss idag

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA MÅTTANPASSADE DYNOR, MADRASSER & GARDINER

Många projekt och utrymmer har specialmått, lämna info om funktion och utrymme, dämpning och material så hjälper vi dig. Vi har erfarenheten!