Tygbutik Göteborg

Din lokala tygbutik i Göteborg

I vår tygbutik på Odinsplatsen 2 i Göteborg har vi ett stort utbud av olika tyger. Här hittar du en mängd olika varianter, mönster och kvalitéer på tyger. Se våra varumärken.

I tygbutiken har vi tyger som passar alldeles utmärkt om du vill sy nya gardiner och även tyger för dig som till exempel vill klä om dina möbler eller ett nytt kuddfodral. Med vår långa erfarenhet och expertis kan vi guida dig till att välja rätt tyg för rätt tillfälle. Vi kan till exempel hjälpa dig med att både hitta material till, sy och klä dina nya utomhusdynor eller hjälpa dig med att klä om din kökssoffa.

 

Sytillbehör

Utöver vårt stora utbud av tyger så hittar du här även olika sytillbehör som kan hjälpa dig i ditt skapande.

 

Om ni har några frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att besöka vår tygbutik här i Göteborg. Det går självklart även bra att kontakta oss via kontaktformuläret eller ringa oss via knappen nedan.

Ring 031-152816

Ja tack, kontakta mig gärna

(Eventuell frakt tillkommer)

Ny kund
Kund sedan tidigare
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Galant Plast att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Företagsinfo

Vi har ett brett sortiment av tyger, vilket gör oss till det självklara valet om du är på jakt efter tyg eller skumgummi i Göteborg. Hos oss kan du hitta hemtextil, dynor, madrasser och sytillbehör. Vi har lösningar för dig som privatperson, vi hjälper dig med produkter för din båt eller husbil / husvagn. Vi har även lösningar för företag, skola, restaurang, teater, filmbolag, offentlig miljö eller äldreboende. Våra kompetenta och erfarna medarbetare hjälper dig hitta rätt produkt utifrån dina behov, önskemål och förutsättningar.

Adress

Galant Plast AB
Odinsplatsen 2
411 02 Göteborg

Vägbeskrivning

Kontakt

Telefon: 031-15 28 16

E-post: kontakt

 

Org.nr: 556366-2823

Sociala medier

Öppettider Syateljé & Tygaffär

Mån - Fre 09:00 - 18:00

Lör 10:00 - 14:00

Sön Stängt

Lördag 23/9 stäng