Tyger Göteborg

Fabrikat från bland annat Sydtextil, Scan Aprima, Bogesunds väveri, Sunbrella, Nevotex med flera.

Stort utbud av tyger, i olika mönster, texturer och fabrikat i Göteborg

I vår butik i Göteborg hittar du ett brett utbud av tyger med olika färger, mönster, textur och fabrikat från bland annat Sydtextil, Scan Aprima, Bogesunds väveri, Sunbrella, Nevotex med flera. Vi för gobeläng, möbelbomull, gardintyger, mörkläggande tyger, möbeltyger, markisväv och dynväv för marin miljö.

Dessutom erbjuder vi acryl- och plastdukar så kallad vaxduk, på metervara. Vår bordsfilt, plastad på ena sidan - så duken inte glider - för lättare rengörning, rekommenderas varmt då den är ljud- och stötdämpande, samt garanterar att fläckar inte tar sig ner till bordet.

 

Varmt välkommen att kontakta oss gällande ditt nästa tygköp.

Kontakta oss gällande tyger

HAR DU EN FRÅGA TILL OSS ? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER & E-POST SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer & mailadress så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Galant Plast att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Företagsinfo

Vi har ett brett sortiment av tyger, vilket gör oss till det självklara valet om du är på jakt efter tyg eller skumgummi i Göteborg. Hos oss kan du hitta hemtextil, dynor, madrasser och sytillbehör. Vi har lösningar för dig som privatperson, vi hjälper dig med produkter för din båt eller husbil / husvagn. Vi har även lösningar för företag, skola, restaurang, teater, filmbolag, offentlig miljö eller äldreboende. Våra kompetenta och erfarna medarbetare hjälper dig hitta rätt produkt utifrån dina behov, önskemål och förutsättningar.

Adress

Galant Plast AB
Odinsplatsen 2
411 02 Göteborg

Vägbeskrivning

Kontakt

Telefon: 031-15 28 16

E-post: kontakt

 

Org.nr: 556366-2823

Sociala medier

Öppettider Syateljé & Tygaffär

Mån - Fre 09:00 - 18:00

Lör 10:00 - 14:00

Sön Stängt

Lördag 23/9 stäng