Skumplast / Skumgummi

Den skumplast vi säljer håller allra högsta standard. Allt vårt skumgummimaterial är producerat i Sverige. Det gör inte bara att vårt skumgummi är närproducerat, utan det följer dessutom alla svenska miljökrav. Ett hållbart alternativ, helt enkelt.

Måttbeställd skumplast

Galant Plast säljer skumplast och skär ut materialet efter dina önskemål om mått, storlek och mall. Kanske behöver du material till en ny skumgummimadrass eller polyestermadrass? Vi erbjuder alla olika specialstorlekar och designlösningar anpassade efter våra kunders önskemål.

Prisförslag skumplast och skumgummi

Vi tillverkar idag måttanpassad skumplast till en stor mängd användningsområden. Oavsett om du söker skumgummi till stoppning av möbler, din husbil eller en ny skummadrass skär vi till det material du behöver så att det passar dina behov. Tack vare vårt stora sortiment av galon och tyger kan vi också erbjuda hjälp att sy upp exempelvis gardiner eller överdrag till bland annat möbler. Självklart kan vi också använda ditt eget tyg om du önskar det. 

Skumplast i varierande material och mått

Material exempel: Kallskum, Polyeter, Extra mjuk kallskum, Recfoam

Mått exempel: Beroende på material så har vi olika mått. Detta är exempelvis, 0.5cm, 1cm, 2cm, 3cm, 4cm, 5cm, 6cm, 7cm, 8cm, 10cm, 12cm, och 15 cm. Vi förstår om du är osäker med vad som passar för dig. Kontakta oss idag så hjälper vi dig rätt på vägen!

Prisförslag skumplast och skumgummi

Vanliga frågor och svar om skumplast / skumgummi

Vad är skumplast gjort av?

 

Skumplast, även känt som skumgummi, är tillverkat av ett material som kallas polyuretan. Det är en typ av polymer som bildar en cellstruktur när den härdar. Polyuretan kan vara antingen fast eller flexibelt och används för att skapa olika densiteter och tjocklekar av skumplast. Processen innefattar att blanda polyuretan med andra ämnen och sedan expandera det till en skummande konsistens. Detta resulterar i ett mångsidigt material med en mängd olika användningsområden.

Kan man sy i skumgummi?

 

Det är möjligt att sy i skumgummi, men det kan vara lite knepigt beroende på projektet och tjockleken på skumgummiet. För att sy i skumgummi behöver du en kraftig symaskin och en nål som är lämplig för tjocka material. Det är också bra att använda en tråd av hög kvalitet som är stark nog att hålla skumgummit på plats. Innan du börjar sy är det rekommenderat att testa på en bit skumgummi för att se hur maskinen och nålen reagerar på materialet. Genom att använda rätt utrustning och teknik kan du skapa olika projekt som innefattar syning i skumgummi, till exempel kuddar, madrasser, kläder och dekorativa föremål.

Var kan jag köpa skumplast?

Hos Galant Plast i Göteborg är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av skumplastprodukter av hög kvalitet för både privatpersoner och företag. Vi förstår vikten av att hitta pålitliga leverantörer när det gäller skumplast, och vi är här för att hjälpa till. Hos Galant Plast hittar du ett omfattande sortiment av skumplastprodukter som är perfekta för olika ändamål. Vårt sortiment inkluderar skumgummi i olika densiteter, tjocklekar och storlekar och specialanpassade skumprodukter.

Ja tack , jag vill ha ett prisförslag på skumplast! 

(Eventuell frakt tillkommer)

Ny kund
Kund sedan tidigare
Med frakt
Utan frakt
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Galant Plast att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.