Konstläder i metervara

Galant Plast & Tyger i Göteborg har en gedigen och lång erfarenhet att jobba med material som kan användas till att klä om möbler. I sortiment finns konstläder, galon, vinyl, veganläder och fuskläder (kärt barn har många namn), dessa material finns i metervara och finns både som lagervara samt går att beställa, efter era önskemål. 


Galant Plast & Tyger levererar alltid högklassiga kvalitetresultat med sina kompetenta och erfarna medarbetare som även kan hjälpa dig hitta rätt produkt utifrån dina önskemål i vår välsorterade tygaffär


Eftersöker du något speciellt konstläder eller möbeltyg? Kanske är klädseln i båten sliten och skulle behöva bytas? Eller har konstlädret i din soffa sett sina bästa dagar? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt produkt utifrån dina behov.

Kontakta oss

Din skumplast- och tygaffär, vi erbjuder ett stort sortiment av tyg och skumplast mitt i Göteborg.

Kontakta oss

HAR DU EN FRÅGA TILL OSS ? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER & E-POST SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer & mailadress så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Galant Plast att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Företagsinfo

Vi har ett brett sortiment av tyger, vilket gör oss till det självklara valet om du är på jakt efter tyg eller skumgummi i Göteborg. Hos oss kan du hitta hemtextil, dynor, madrasser och sytillbehör. Vi har lösningar för dig som privatperson, vi hjälper dig med produkter för din båt eller husbil / husvagn. Vi har även lösningar för företag, skola, restaurang, teater, filmbolag, offentlig miljö eller äldreboende. Våra kompetenta och erfarna medarbetare hjälper dig hitta rätt produkt utifrån dina behov, önskemål och förutsättningar.

Adress

Galant Plast AB
Odinsplatsen 2
411 02 Göteborg

Vägbeskrivning

Kontakt

Telefon: 031-15 28 16

E-post: kontakt

 

Org.nr: 556366-2823

Sociala medier

Öppettider Syateljé & Tygaffär

Mån - Fre 09:00 - 18:00

Lör 10:00 - 14:00

Sön Stängt

Lördag 23/9 stäng