Om Galant Plast i Göteborg | EST 1947

Galant Plast är en tygaffär med syateljé i Göteborg med ett stort sortiment av dynor, skumplast, madrasser, sytillbehör, tyger och gardintyger för alla tillfällen. Galant Plast är ett familjeföretag i tredje generationen som startades 1947. Vi inriktar oss på mjukinredning till privatpersoner, företag, offentlig verksamhet, hotell och restauranger. Tack vare fackkunskap och personlig service i vår butik och syateljé, har vi kunnat skaffa många nöjda och trogna kunder. Vi skär skumplast och syr efter dina önskemål som kund, till bland annat madrasser, dynor med specialstorlekar och designlösningar. Vårt stora sortiment inkluderar även galon/konstläder och tyger, där vi också har möjlighet att sy i kundens egna tyg.

Kontakta oss

Kvalitet

Gemensamt för våra produkter är att de håller hög kvalitet och rimliga priser. Vi försöker att så mycket som möjligt av våra tyger ska komma från europa, för att främja kortare leveranssträckor och minskad miljöpåverkan. Dessutom är all vår skumplast skummad i Sverige! Vi väljer endast ut de bästa tygerna från leverantörer vi litar på, för att våra kunder ska få marknadens bästa utbud. Från gardintyger till sytillbehör ser vi till att allt håller högsta kvalitet!

Service

Den höga kvaliteten inom företaget gäller inte bara för våra produkter, utan även för vår servicenivå. När du kommer in till butiken i Göteborg kan du alltid lita på att du får prata med en kunnig och erfaren sömnadsexpert. Vi erbjuder skräddarsydd personlig service anpassad efter just dina behov och önskemål. För oss står kunden alltid i centrum och vårt mål är att göra våra kunder nöjda - varje gång.

Erfarenhet

Vår personal har lång erfarenhet inom branschen. Under åren som vi har jobbat med skumplast, tyger, gardintyger och sömnad har vi samlat på oss värdefull kunskap och expertis som vi har med oss vid varje nytt möte med våra kunder. Det gör att du alltid kan lita på att du får hjälp från någon som vet vad de talar om. Fråga oss gärna om det är något speciellt du är ute efter, eller om du vill ha råd och tips om hur du bäst kommer igång med ditt syprojekt.

SÅHÄR GÖR DU FÖR ATT TILLVERKA SKRÄDDARSYDD SKUMPLAST, DYNOR, MADRASSER, GARDINER EFTER EGNA MÅTT OCH ÖNSKEMÅL.

Många projekt och utrymmer har specialmått, lämna info om funktion, utrymme, dämpning och material så hjälper vi dig. Vi har erfarenheten och din sömmerska!