Proffs offentlig miljö - skräddarsyr

Här på Galant Plast i Göteborg erbjuder vi en mängd olika textilier och sömnad för offentlig miljö. Självklart ser vi till att skräddarsy dessa textilier så att dem passar just er verksamhet.

 

Exempel på offentliga miljöer vi hjälper

 

Det finns så klart en mängd olika verksamheter där skräddarsydda textilier och sömnad kan göra det där lilla extra för att lyfta verksamheten.

 

Restaurang

 

När det kommer till restauranger i Göteborg som vill skapa något unikt kan det exempelvis handla om att skapa skräddarsydda gardiner eller en ny klädsel till befintliga eller nya soffor och stolar.

 

Hotell

 

Hotell i Göteborg har stora möjligheter att sätta sin egen prägel på inredningen för att på så sätt skapa en härlig atmosfär åt sina gäster. Det kan handla om gardiner, soffor, spadynor och möbler av olika slag.

 

 

Beställ skräddarsydda textilier och sömnad för offentlig miljö

 

Om du är intresserad av att beställa sömnad med skräddarsydda textilier för ert företag eller vill veta mer så är du varmt välkommen att kontakta oss via kontaktformuläret.

Ja tack, kontakta mig gärna

(Eventuell frakt tillkommer)

Ny kund
Kund sedan tidigare
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Galant Plast att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Företagsinfo

Vi har ett brett sortiment av tyger, vilket gör oss till det självklara valet om du är på jakt efter tyg eller skumgummi i Göteborg. Hos oss kan du hitta hemtextil, dynor, madrasser och sytillbehör. Vi har lösningar för dig som privatperson, vi hjälper dig med produkter för din båt eller husbil / husvagn. Vi har även lösningar för företag, skola, restaurang, teater, filmbolag, offentlig miljö eller äldreboende. Våra kompetenta och erfarna medarbetare hjälper dig hitta rätt produkt utifrån dina behov, önskemål och förutsättningar.

Adress

Galant Plast AB
Odinsplatsen 2
411 02 Göteborg

Vägbeskrivning

Kontakt

Telefon: 031-15 28 16

E-post: kontakt

 

Org.nr: 556366-2823

Sociala medier

Öppettider Syateljé & Tygaffär

Mån - Fre 09:00 - 18:00

Lör 10:00 - 14:00

Sön Stängt

Lördag 23/9 stäng