Leverantörer

Allt från båtdynor till gardintyger i Göteborg

Hos Galant Plast & Tyger kan du välja mellan en mängd varianter av gardin & möbeltyger, sytillbehör och dynor i Göteborg.

Galant Plast i Göteborg erbjuder ett brett utbud av tyger, gardintyger, dynor, madrasser, mattor och sytillbehör för alla tillfällen. Här får du ett smakprov på det utbud av färger, mönster, fabrikat och textur som vi kan erbjuda. Om det är något särskilt du är ute efter, och inte hittar det här, får du gärna kontakta oss så att vi kan beställa in det åt dig. Vår kunniga och erfarna personal hjälper dig mer än gärna att hitta det du är ute efter.

Kontakta oss

Din skumplast- och tygaffär, vi erbjuder ett stort sortiment av tyg och skumplast mitt i Göteborg.

Kontakta oss

HAR DU EN FRÅGA TILL OSS ? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER & E-POST SÅ ÅTERKOMMER VI.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer & mailadress så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Galant Plast att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Företagsinfo

Vi har ett brett sortiment av tyger, vilket gör oss till det självklara valet om du är på jakt efter tyg eller skumgummi i Göteborg. Hos oss kan du hitta hemtextil, dynor, madrasser och sytillbehör. Vi har lösningar för dig som privatperson, vi hjälper dig med produkter för din båt eller husbil / husvagn. Vi har även lösningar för företag, skola, restaurang, teater, filmbolag, offentlig miljö eller äldreboende. Våra kompetenta och erfarna medarbetare hjälper dig hitta rätt produkt utifrån dina behov, önskemål och förutsättningar.

Adress

Galant Plast AB
Odinsplatsen 2
411 02 Göteborg

Vägbeskrivning

Kontakt

Telefon: 031-15 28 16

E-post: kontakt

 

Org.nr: 556366-2823

Sociala medier

Öppettider Syateljé & Tygaffär

Mån - Fre 09:00 - 18:00

Lör 10:00 - 14:00

Sön Stängt

Lördag 23/9 stäng