220916 - Vi har just nu inget jobb att erbjuda.

Galant Plast är en syatelje & tygbutik i Göteborg med ett stort sortiment av dynor, skumplast, madrasser, sytillbehör, tyger och gardintyger för alla tillfällen. Galant Plast är ett familjeföretag i tredje generationen som startades 1947. Vi inriktar oss på mjukinredning till privatpersoner, företag, offentlig verksamhet,  gym, hotell och restauranger.

Att arbeta som sömmerska hos oss innebär att du är erfaren och nogrann som sömmerska. Du tycker om att ge bra service, är punktlig och gillar utmaningar med sömnad. Känner du vår nästa sömmerska eller är det du? För rätt person finns det alltid en möjlighet.

 

Kontakta Karin Fischer

Ring om du tycker det blir enklare på tel. 031-152816

Erfarenhet 3-5 år
Referenser från tidigare anställninng
Lösningsorienterad
Ingen fil vald
Mönstrade gardiner i ett hem i Göteborg

Synonymer till erfarenhet · kunnighet, vana, praktik, rutin, mognad, klokhet, kännedom, kunskap, lärdom; upplevelse, händelse. motsatsord. oerfarenhet, okunskap. Sök jobbet som sömmerska i vår syatelje i centrala Göteborg, nära centralstationen. Galant Plast.

Företagsinfo

Vi har ett brett sortiment av tyger, vilket gör oss till det självklara valet om du är på jakt efter tyg eller skumgummi i Göteborg. Hos oss kan du hitta hemtextil, dynor, madrasser och sytillbehör. Vi har lösningar för dig som privatperson, vi hjälper dig med produkter för din båt eller husbil / husvagn. Vi har även lösningar för företag, skola, restaurang, teater, filmbolag, offentlig miljö eller äldreboende. Våra kompetenta och erfarna medarbetare hjälper dig hitta rätt produkt utifrån dina behov, önskemål och förutsättningar.

Adress

Galant Plast AB
Odinsplatsen 2
411 02 Göteborg

Vägbeskrivning

Kontakt

Telefon: 031-15 28 16

E-post: kontakt

 

Org.nr: 556366-2823

Sociala medier

Öppettider Syateljé & Tygaffär

Mån - Fre 09:00 - 18:00

Lör 10:00 - 14:00

Sön Stängt

Lördag 23/9 stäng